marți, 15 octombrie 2013

Asociatia Crescatorilor de Porumbei Jucatori de Galati Romania la sfarsit de sezon competitional

A cazut cortina si peste ultima etapa de zbor a anului competitional 2013, competitie organizata de Asociatia crescatorilor de porumbei jucatori de Galati Romania.
S-au inregistrat rezultate bune si foarte bune la toate grupele asociatiei, respectiv cele trei grupe ale Jucatorului de Galati si grupa “Zbor alte rase de durata si altitudine”.
Pe langa “confruntarea” echipelor de zbor, s-au facut clasamente si “la individual”, departajarea fiind facuta prin cumularea orelor si minutelor zburate de fiecare pasare.
Atat participantii cat si arbitrii au dat dovada de profesionalism, nefiind inregistrat nici un incident.
Ne propunem ca in anul ce va urma sa creasca numarul de participanti in competitii iar valoarea rezultatelor sa creasca.
Uram tuturor membrilor asociatiei care au participat in competitii felicitari si mult succes in “confruntarile” viitoare!
De asemenea, dorim succes tuturor membrilor care vor participa la expozitia nationala Expofauna, organizata de asociatia noastra in perioada 14-17 noiembrie la Bucuresti.

Rezultatele integrale si detaliate le gasiti aici: http://asociatiacrescatorilordeporumbeijucatoridegalati-romania.ro/category/rezultate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu